Cookies

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok, prima!
nee, bedankt

Kopiëren, printen en internetten

• Kan ik kopiëren en printen in de bibliotheek?

Ja, dat is mogelijk in al onze bibliotheekvestigingen.

• Wat zijn de tarieven voor printen/kopiëren?

Zie onze tarieven en leenvoorwaarden voor informatie over de tarieven.

• Hoe betaal ik voor het printen/kopiëren?

Om te printen of kopiëren zet je van tevoren een tegoed op je bibliotheekpas.

Scan bij de betaalautomaat in de vestiging je bibliotheekpas. Tik op het scherm op ‘tegoed opwaarderen’, kies een (toereikend) bedrag en betaal met je pinpas.

• Kan ik printen/kopiëren als ik geen lid ben van de bibliotheek?

Ja, dat kan. In dat geval koop je een tegoedbon bij de betaalautomaat. Deze bon is onbeperkt geldig totdat je saldo €0 is.

• Hoe gaat het printen in zijn werk?

1. Van te voren koop je print-/kopieertegoed (zie bovenstaande vragen).
    2. Zoek het document op (op een PC) en geef een printopdracht.
    3. Er verschijnt een pop-up. Voer je je bibliotheekpasnummer of bonnummer (niet-leden) in; het wachtwoord voor leden is de geboortedag– en jaar (4 cijfers) of je eigen aangemaakte wachtwoord, bij een tegoedbon hoef je geen wachtwoord in te voeren. Klik op ‘accepteer’.
    4. Loop naar de printer en scan daar je bibliotheekpas/tegoedbon en het document wordt afgedrukt.
  • Hoe gaat het kopiëren in zijn werk?

1. Van tevoren koop je print-/kopieertegoed.
    2. Scan je bibliotheekpas of tegoedbon (voor niet-leden) bij het kopieerapparaat.
    3. Het apparaat is nu klaar voor gebruik. Je kunt blijven kopiëren tot je saldo €0 is.
  • Kan ik mijn USB-stick gebruiken?

Op elke openbare PC kun je je USB-stick aansluiten.

LET OP: de bibliotheek is niet verantwoordelijk voor verlies/diefstal. Het kan zijn dat een verouderd type usb-stick niet functioneert.

• Is het internet in de bibliotheekvestiging gratis?

Ja, voor alle leden en bezoekers is het gebruik van het internet op de openbare pc’s gratis. Je hoeft niet in te loggen om te kunnen internetten.

• Hebben jullie ook WIFI?

Ja! Het gebruik van het WIFI-netwerk is kostenloos en je hoeft er niet voor in te loggen. De naam van het netwerk is ‘CultuurNetwerk’.