Cookies

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok, prima!
nee, bedankt

Inloggen & Mijn Menu

• Wat is Mijn Menu?

In Mijn Menu kun je onder andere inzien welke materialen je in bezit hebt, materialen verlengen, persoonlijke gegevens wijzigen, je abonnement wijzigen en betalingen verrichten.

• Hoe kan ik (voor het eerst) inloggen in MijnMenu?

Klik bovenaan de pagina op ‘Inloggen’ en/of op het icoontje met het poppetje. Voer als gebruikersnaam je pasnummer in (begint met 4848) en als wachtwoord je geboortedag en –jaar. Ben je bijvoorbeeld geboren op 5 januari 1974, dan is je wachtwoord 0574.

• Moet ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord aanpassen?

Na de eerste keer inloggen kun je in Mijn Menu bij ‘Mijn gegevens’ je gebruikersnaam aanpassen. Je mag ook je bibliotheekpasnummer aanhouden om in te loggen.

Je bent wel verplicht je wachtwoord aan te passen, bij ‘Mijn gegevens’.

• Wat wordt bedoeld met een PIN-code?

Het kan zijn dat je bij het inloggen (bijvoorbeeld in Mijn Menu of bij een online reservering) de term ‘PIN-code’ tegenkomt. Hiermee wordt je geboortedag en –jaar (4 cijfers) bedoeld. Ben je bijvoorbeeld geboren op 5 januari 1974, dan is je pincode 0574.

• Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Klik op “vergeten” onder het invulveld voor het wachtwoord. Voer je gebruikersnaam/pasnummer in en je ontvangt via e-mail een nieuw wachtwoord. Dit kun je vervolgens in Mijn Menu weer aanpassen naar een zelf gekozen wachtwoord.

• Het lukt me niet om in te loggen, wat kan ik doen?

Check of je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd.

Lukt het nog steeds niet? Het kan zijn dat je te vaak een foutieve inlogpoging hebt gedaan. Je account is dan geblokkeerd tot de volgende dag.

• Ik zie Mijn Menu niet (meer), waar kan ik het vinden?

Mijn Menu wordt zichtbaar als je bovenin het scherm op het icoontje van het poppetje klikt.

• Hebben jullie ook een app?

Ja! Je kunt de ‘Bibliotheek Wise App’ downloaden in de verschillende app-stores.

Log na het downloaden en installeren op dezelfde manier in als je op de website doet. De eerste keer gebruik je je bibliotheekpasnummer (begint met 4848) als gebruikersnaam en je geboortedag en -jaar als wachtwoord (4 cijfers). Ben je bijvoorbeeld geboren op 5 januari 1974, dan is je wachtwoord 0574.

• Waar kan ik de app voor gebruiken?

De Bibliotheek Wise App gebruik je voor dezelfde doeleinden als Mijn Menu op de website. Met de app kun je overal en altijd met jouw smartphone of tablet je bibliotheekzaken regelen!