Haarlemmermeer

Wij bieden je de mogelijkheid om te vergaderen of een lezing/symposium te organiseren in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale. Het Cultuurgebouw biedt ook vele verhuurmogelijkheden.

Bibliotheek Hoofddorp-Centrale

De Bibliotheek Hoofddorp-Centrale beschikt over een tweetal vergaderzalen. De Schmidtzaal biedt plaats aan 10-15 personen en is voorzien van een beamer en een computer met internettoegang. De Mulischzaal kan 20-25 personen herbergen en is voorzien van een Touchscreen Smartboard, beamer en computer met internettoegang. Ook beschikt de bibliotheek over een modern ingericht cursuslokaal, dat plaats biedt aan 20 cursisten. Voor iedere cursist is een werkplek met computer beschikbaar. De computers zijn uitgerust met een grote variëteit aan programma's. Via de state-of-the-art cursussoftware kan de leraar de computers centraal aansturen en desgewenst op het grote projectiescherm tonen. Dit biedt ongekende mogelijkheden in de interactie met cursisten! 

vergaderzalen-foto-willem-ten-veldhuys-web largevergaderzalen-foto-willem-ten-veldhuys-2-web large

Voor meer informatie of een prijsopgave neem je contact op met Nynke Zeilstra, telefoon: 023-5664800 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Cultuurgebouw

Het Cultuurgebouw biedt talloze verhuurmogelijkheden, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Doordat Het Cultuurgebouw de beschikking heeft over veel verschillende zalen zijn de mogelijkheden voor het organiseren van evenementen eindeloos. Kijk voor meer informatie op de website van Het Cultuurgebouw.