Haarlemmermeer

Nieuws

 • De Bibliotheek Haarlemmermeer en Pier K Filmhuis organiseerden rond de sterfdag van Pablo Neruda een po√ętische avond over zijn leven. Voor deze avond werd een schrijfwedstrijd uitgeschreven.

  Lees meer...

 • In de week van 9 oktober organiseren we een tweetal lezingen over gezondheid. Op dinsdag 10 oktober, de Landelijke Dag van de Psychische gezondheid, vindt er een bijeenkomst plaats over (hoog)gevoeligheid en op donderdag 12 oktober een bijeenkomst over terugkeer naar werk na een ingrijpende ziekte.

  Lees meer...

 • Kinderboekenweek Bibliotheek Haarlemmermeer

  Van woensdag 4 oktober tot en met zondag 15 oktober is het Kinderboekenweek. Kinderboeken met griezels en engerds staan dit jaar centraal, want het thema is: Gruwelijk eng! Kom naar de bibliotheek voor de spannendste boeken en griezelig leuke activiteiten! 

  Lees meer...

 • Week van de Alfabetisering

  Van 4 tot 10 september 2017 vindt de Week van de Alfabetisering plaats, waarbij laaggeletterdheid onder de aandacht wordt gebracht. 2,5 miljoen volwassenen in ons land zijn laaggeletterd. Zij lopen tegen een heleboel problemen aan. Denk hierbij aan solliciteren, een bijsluiter lezen, geldzaken bijhouden en je kind voorlezen.

  Lees meer...