Haarlemmermeer

Nieuws

  • Speciaal voor leden van de Bibliotheek Haarlemmermeer hebben we een speciale aanbieding: de Kobo Aura Edition 2 e-reader. Voor slechts €112,50 kunnen huidige én nieuwe leden van de Bibliotheek Haarlemmermeer de Kobo Aura aanschaffen inclusief een bijzondere Bibliotheek hardcover.

    Lees meer...

  • Je vakantie begint met boeken! De vakantie is hét moment om (meer) te gaan lezen, vooral thrillers. Tijdens de Spannende Boeken Weken van 9 t/m 25 juni laad je dus je koffers vol met spanning. De campagne staat geheel in het teken van de thriller als vakantieboek.

    Lees meer...

  • Alle vestigingen van De Bibliotheek Haarlemmermeer zijn op donderdag 1juni de gehele dag dicht i.v.m. een personeelsbijeenkomst. Uw geleende materialen kunt u uiteraard wel gewoon inleveren in de inleverbrievenbussen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

  • Donderdagmiddag vier mei stond de Bibliotheek Haarlemmermeer stil bij onze vrijheid. Elf winnaars van de schrijfwedstrijd 'Jouw verhaal over vrijheid' droegen hun gedicht of verhaal voor het publiek en de juryleden Edith de Gilde en Onias Landveld.

    Lees meer...