Heb je een vraag of suggestie?
Ben je lid van de Bibliotheek Haarlemmermeer en heb je een vraag of een suggestie? Stuur dan een bericht aan de klantenservice van jouw bibliotheekvestiging:

Wil je je lidmaatschap opzeggen?
Stuur dan een bericht aan onze algemene klantenservice. Vergeet in dit geval niet om je lidmaatschapschapsnummer, je naam en je geboortedatum te vermelden, zodat wij e.e.a. snel voor jou in orde kunnen maken.

Heb je een klacht?
De Bibliotheek Haarlemmermeer biedt een breed scala aan producten en diensten in het kader van persoonlijke groei en ontwikkeling voor mensen in de Haarlemmermeer. Wij proberen hierbij een zo groot mogelijke groep mensen op een goede en prettige manier te helpen. Mocht je ondanks onze inspanningen toch een klacht hebben over een product of een dienst, over een van onze medewerkers of iets anders, dan horen wij dat graag van jou. Alleen wanneer je ons hierover informeert, kunnen wij proberen je klacht op te lossen en herhaling te voorkomen. Stuur via deze link je klacht naar ons. Binnen twee werkdagen ontvang je van ons een reactie. Mocht je over afhandeling van de klacht niet tevreden zijn, dan kun je je rechtstreeks tot de directeur van de Bibliotheek wenden.