Kranten

In de Bibliotheek Haarlemmermeer kun je een groot aantal kranten lezen, zowel gedrukt als digitaal, van regionaal tot internationaal!

Gedrukte kranten
In alle vestigingen liggen diverse regionale en landelijke kranten klaar. Lekker lezen, bijvoorbeeld in het Nieuwscafé met een kopje koffie of thee. Je vindt hier bijvoorbeeld het Haarlems Dagblad, maar ook de Volkskrant, het NRC Handelsblad en de Telegraaf.

Digitale kranten
In alle vestigingen heb je onbeperkt toegang tot kranten en tijdschriften uit meer dan 100 landen en in 60 verschillende talen. Deze zijn te lezen op de computer in de bibliotheek of thuis met de PressReader app. Even checken wat er vandaag in de krant staat in Portugal of de horoscoop lezen in de Daily Express? Er gaat een wereld voor je open. De artikelen kun je kopiëren, delen, meteen vertaald lezen, en ook nog laten voorlezen!

Toegang tot Het Financieele Dagblad online
Via deze speciale pagina van FD.nl (Het Financieele Dagblad online) heeft u via de Openbare Bibliotheken in Nederland toegang tot artikelen op FD.nl die 3 dagen of ouder zijn. Niet alle artikelen en pagina’s zijn daarom voor u toegankelijk.