VakantieBieb, het zomercadeautje van de bibliotheek

Vanaf 1 juli is het zomercadeautje van de bibliotheek weer te krijgen: de VakantieBieb-app, met ruim 60 e-books voor jong en oud.
Die mag je twee maanden gratis lenen, ook als je geen lid bent van de bibliotheek! Daarnaast bieden we ook tijdelijk 5 mooie verhalen als luisterboek.

 

De VakantieBieb-app staat dit jaar weer boordevol boeken om van te smullen. Ruim 60 boeken voor volwassenen, jeugd en kinderen.
Bekijk hier het hele assortiment VakantieBieb.

Je leest de e-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen.

Ga naar Google Play of de App Store en download de app!

De VakantieBieb is open van 1 juli tot en met 31 augustus.

Win een iPad met jouw favoriete e-book

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Hoe? Stuur ons een kaartje met daarop jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb. Lees meer over de actie en spelvoorwaarden op www.vakantiebieb.nl.

LuisterBieb cadeautje

Van 1 juli tot en met 31 augustus zijn er tevens vijf luisterboeken toegevoegd aan de LuisterBieb die voor iedereen beschikbaar zijn: Bibliotheeklid of niet. Dus ideaal om deze zomer eens kennis te maken met luisterboeken.

›   Paul van Loon – Dolfje Weerwolfje, volle maan (vanaf juni t/m aug)
›   John Flanagan – De Grijze Jager, de vroege jaren, deel 1 (vanaf juni t/m aug)
›   Suzanne Vermeer – Hittegolf (jul/aug)
›   Rosita Steenbeek – Rose (jul/aug)
›   Lieneke Dijkzeul – Dagen van schaamte (jul/aug)

Of liever 1.700 luisterboeken?

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie titels te beluisteren die perfect zijn voor de zomervakantie. Honderden luisterboeken in allerlei genres, voor ieder wat wils. Heerlijk je ogen sluiten op het strand terwijl je verdwaalt in een mooi verhaal, of met zijn allen tijdens de rit naar je vakantiebestemming.
Steeds meer mensen ontdekken de LuisterBieb. Ruim 230.000 mensen hebben de LuisterBieb-app nu op hun telefoon of tablet staan.
Met een maandabonnement van €4,20 per maand, heb je toegang tot ruim 1.700 Luisterboeken.