Vakantiebieb-app gratis e-books voor iedereen

Download de gratis VakantieBieb-app en lees de hele zomer lang.

Vanaf 1 juni 2019 trakteert de Bibliotheek weer op een zomercadeautje: de VakantieBieb-app, met een mooie selectie van e-books voor jong en oud. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. Je mag ze twee maanden gratis lenen, ook als je geen lid bent van de bibliotheek! Daarnaast bieden we ook mooie luisterboeken in de LuisterBieb-app. De app is tot en met 31 augustus ‘geopend’.

VankantieBieb-app

Lezen in de vakantie is leuk en slim

In de VakantieBieb staan vanaf 1 juni ruim 30 e-books voor kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar. Nieuw dit jaar zijn de titels voor de leeftijdsgroep 15-18 jaar. Zo kun je lekker doorlezen in de vakantie. Lezen is leuk en de leesvaardigheid (en AVI-niveau) blijft erdoor op peil.

Het gaat weer om een mooie lijst met avontuurlijke, griezel-, detective, fantasie- en humoristische e-books in diverse leeftijdsklassen zoals De Grijze Jager (De vroege jaren, Het toernooi van Gorlan) van John Flanagan, Dolfje Weerwolfje (Boze drieling) van Paul van Loon, Klem! van Mirjam Oldenhave of Verdacht van Carry Slee.

kinderboeken

Ook ruime keuze voor volwassenen

Ook volwassenen hebben vanaf 1 juli ruime keuze: uit romans of spannende en informatieve e-books zoals De gevleugelde van Arthur Japin, De eerste vrouw van Susan Smit, Neem een geit van Claudia de Breij of Hittegolf van Suzanne Vermeer.

Bekijk de rest van de titels op vakantiebieb.nl.

Lezen zonder internet

De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor vakantie.

Nu geopend!

De VakantieBieb is vanaf 1 juni geopend voor kinderen en jongeren. Op 1 juli komen de e-books voor volwassenen erbij.

De VakantieBieb app kun je downloaden in de Apple App Store voor iOS en in de Google Play Shop voor Android.

App StoreGoogle Play

Alvast veel leesplezier!