TijdschriftenBieb

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan kun je nu gebruik maken van de nieuwe app de TijdschriftenBieb. In de app staan zestien tijdschriften die je gratis kunt lezen. Denk aan: Margriet, Vrij Nederland, Viva, Happinez, Yoga Magazine en AutoWeek. Van elk tijdschrift zijn de edities vanaf begin 2020 beschikbaar, altijd tot de voorlaatste editie. Hopelijk zit er iets leuks voor jou tussen.

TijdschriftenBieb

Deze bladen kun je lezen:

A World of Culture
Ariadne at Home
AutoWeek
De Wereld van Wandelen
Eigen Huis & Interieur
Flair
Happinez
Happi.kidz
Margriet
Nouveau
Psychologie Magazine
Steden!
Story
Viva
Vrij Nederland
Yoga Magazine

De app downloaden

Download de app ‘TijdschriftenBieb’ op je tablet of mobiel. Dit kan in de App Store (voor Apple-apparaten) of de Google Play Store (voor Android-apparaten).

Bekijk eerst ‘previews’ van tijdschriften en kies dan voor ‘lezen’. Log nu in met je ‘Mijn Menu’-account van de bibliotheek. Nu kun je een tijdschrift downloaden naar je leesmap, lezen en ook weer verwijderen.

Je mag zoveel tijdschriften lezen als je wilt. Na drie weken worden tijdschriften automatisch uit de leesmap verwijderd.

Over de pilot

De TijdschriftenBieb is onderdeel van een pilot van de Koninklijke Bibliotheek, waar wij ook aan meedoen. Met deze pilot, die zes maanden duurt, willen wij onderzoeken of tijdschriften deel moeten uitmaken van de online collectie.

Vragen of reacties over de app?

Je kunt eerst kijken bij de Veelgestelde vragen in de app of online. Kom je er toch niet uit?  Neem dan contact op met de klantenservice van de online Bibliotheek. Ook via social media kanalen kun je je vraag of reactie aan hen laten weten.

Veel leesplezier!