Informatiebronnen

De laatste test van de Consumentenbond lezen? Iets opzoeken in de Winkler Prins Junior? Informatie nodig voor je werkstuk? Je vindt het met behulp van de online informatiebronnen van de Bibliotheek Haarlemmermeer!

Jeugd
Voor de jeugd heeft de bibliotheek de Winkler Prins Junior. Ideaal voor je spreekbeurt of werkstuk. Oók een mooi startpunt daarvoor is de Jeugdbibliotheek. Hier kies je uit meer dan 300 onderwerpen. Vol met weetjes, filmpjes, en verwijzingen naar boeken waar je nóg meer informatie kunt vinden.

Rijbewijs
Ben je bezig met je rijbewijs? In de bibliotheek kun je gratis oefenen met theorie-examens! Je oefent er eindeloos examens voor je auto-, bromfiets- of motorrijbewijs.

snel naar

Volwassenen
In de bibliotheek heb je toegang tot de databank van de Consumentenbond. Je vindt hier alle informatie over een apparaat en doe weloverwogen je aankoop. Uiteraard kun je het vergelijkend onderzoek uitprinten of stuur je het door via de mail.

In plaats van zware woordenboeken, biedt Van Dale in de bibliotheek ook de digitale versie. Daarnaast bieden de Uittrekselbank en de Literom een schat aan informatie over taal en boeken. In elke vestiging zijn alle informatiebronnen te raadplegen.