E-books

Nog even dat ene hoofdstuk uit die spannende thriller lezen of thuis lekker op de bank voor het slapengaan. Met e-books van de Bibliotheek Haarlemmermeer heb je altijd je favoriete boeken binnen handbereik op je e-reader, tablet, smartphone of laptop. Er zijn al meer dan 28.000 e-books beschikbaar!

Het lezen van e-books is makkelijk, betrouwbaar, legaal én vrij toegankelijk voor leden van de Bibliotheek Haarlemmermeer. Ook als niet-lid zijn er nu online allerlei mogelijkheden om te lezen.

E-books lenen?
E-books kun je lezen via een app, op je telefoon, op de computer of op een e-reader lezen. Ze zijn te vinden bij de online Bibliotheek. Als je lid bent van de Bibliotheek heb je toegang tot ruim 28.000 boeken.

Ook via de website van DBNL is een rijke collectie e-books en andere teksten online te vinden.

>>> Binnenkort worden er zo’n 100 e-books gratis ter beschikking gesteld, voor iedereen!

Wil je e-books lenen, maar ben je nog geen lid van de bibliotheek, schrijf je dan nu in! Je hebt bij de Bibliotheek Haarlememmermeer al een abonnement vanaf €4,50 per maand of €45,00 per jaar, waarmee je zowel fysieke als e-books kunt lenen. Kijk hier voor meer informatie over onze abonnementen.

D-boeken (15-18) ook voor jeugdleden
Jeugdleden kunnen de volgende e-books lenen:

  • Alle jeugdtitels t/m D-boeken (t/m 18 jaar)
  • Alle informatieve jeugdtitels
  • Alle titels uit de Lezen voor de lijst-collectie
  • Per jaar zes titels uit de volwassenencollectie

Hulp nodig?
Als je vragen hebt met betrekking tot het gebruik van onze online diensten, stuur dan een mailtje naar info@debibliotheekhaarlemmermeer.nl Je krijgt dan binnen 24 uur een antwoord!