E-books

In de trein nog even dat ene hoofdstuk uit die spannende thriller lezen of thuis lekker op de bank voor het slapengaan. Met e-books van de Bibliotheek Haarlemmermeer heb je altijd je favoriete boeken binnen handbereik op je e-reader, tablet, smartphone of laptop. Er zijn al meer dan 25.000 e-books beschikbaar!

Het lezen van e-books is makkelijk, betrouwbaar, legaal én vrij toegankelijk voor leden van de Bibliotheek Haarlemmermeer.

E-books lenen?
In de catalogus zijn alle materialen te vinden die te leen zijn, ook de e-books. Zo is direct te zien in welke vorm een titel beschikbaar is. Je vult je boekenplank hier.

Wil je e-books lenen, maar ben je nog geen lid van de bibliotheek, schrijf je dan nu in! Je hebt bij de Bibliotheek Haarlememmermeer al een abonnement vanaf €4,50 per maand of €45,00 per jaar, waarmee je zowel fysieke als e-books kunt lenen. Kijk hier voor meer informatie over onze abonnementen.

D-boeken (15-18) ook voor jeugdleden
Jeugdleden kunnen  de volgende e-books lenen:

  • Alle jeugdtitels t/m D-boeken (t/m 18 jaar)
  • Alle informatieve jeugdtitels
  • Alle titels uit de Lezen voor de lijst-collectie
  • Per jaar zes titels uit de volwassenencollectie

Net als volwassenen kunnen jeugdleden maximaal tien titels lenen per drie weken.

Hulp nodig?
Misschien vind je het antwoord bij de veelgestelde vragen. Je kunt ook langskomen bij één van onze vestigingen, we helpen je graag op weg met onze tips en uitleg. Speciaal voor hulp bij onze digitale dienstverlening is er het Digitaal Spreekuur, op vaste dagen en tijden in alle vestigingen van de Bibliotheek Haarlemmermeer.