Digitaal

Behalve meer dan 25.000 e-books biedt de Bibliotheek Haarlemmermeer nog talloze andere digitale producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld digitale informatiebronnen. Je kunt online oefenen voor je theorie-examen voor je auto-, motor- of bromfietsrijbewijs. Naast boeken zijn ook tijdschriften en kranten in grote getale in digitale vorm aanwezig.

Apps
Even je boek verlengen terwijl je in de rij staat bij de kassa of kijken of die ene thriller al in de bieb ligt? Het beheren van je abonnement gaat erg handig met de Bibliotheek Wise app. Ook hebben we andere handige apps om boeken te beluisteren (‘Luisterbieb’) en boeken digitaal te lezen (‘de Bibliotheek’). Beide zijn gratis te downloaden!

E-books en Luisterboeken
In de trein nog even dat ene hoofdstuk uit die spannende thriller lezen of thuis lekker op de bank voor het slapengaan.  Met e-books van de Bibliotheek Haarlemmermeer heb je altijd je favoriete boeken binnen handbereik op je e-reader, tablet, smartphone of laptop. Er zijn al meer dan 22.000 e-books beschikbaar! In de catalogus zijn alle materialen te vinden die te leen zijn, ook de e-books en luisterboeken. Zo is direct te zien in welke vorm een titel beschikbaar is. Je vult je boekenplank hier.

Informatiebronnen
Nieuwsgierig naar buitenlandse bladen en tijdschriften? De laatste test van de Consumentenbond lezen? Iets opzoeken in de Winkler Prins Junior? Informatie nodig voor je werkstuk? Je startpunt is hier, bij de online bieb.

Voor jeugd & jongeren
Ideaal als startpunt voor je spreekbeurt of je werkstuk. Of om theorie examens te oefenen. En natuurlijk zijn uitreksels hier te vinden.