Digitaal

Naast duizenden e-books en luisterboeken biedt de Bibliotheek Haarlemmermeer nog talloze andere digitale producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld digitale informatiebronnen. Je kunt online oefenen voor je theorie-examen voor je auto-, motor- of bromfietsrijbewijs. Naast boeken zijn ook tijdschriften en kranten in grote getale in digitale vorm aanwezig.

Apps
Het beheren van je abonnement gaat erg handig met de Bibliotheek Wise app. Ook hebben we een handige app van de online Bibliotheek waarin je gemakkelijk je e-books en luisterboeken kunt lezen. Beide zijn gratis te downloaden!

E-books en luisterboeken
Nog even dat ene hoofdstuk uit die spannende thriller lezen of thuis lekker op de bank voor het slapengaan.  Met e-books en luisterboeken van de Bibliotheek Haarlemmermeer heb je altijd je favoriete boeken binnen handbereik op je e-reader, tablet, smartphone of laptop. Er zijn al meer dan 30.000 e-books en 3.500 luisterboeken beschikbaar! In de catalogus zijn alle materialen te vinden die te leen zijn. Zo is direct te zien in welke vorm een titel beschikbaar is. Je vult je boekenplank hier.

Informatiebronnen
Nieuwsgierig naar buitenlandse bladen en tijdschriften? Informatie nodig voor je werkstuk? Je startpunt is hier, bij de online bieb.

Voor jeugd & jongeren
Ideaal als startpunt voor je spreekbeurt of je werkstuk. Of om theorie examens te oefenen. En natuurlijk zijn uittreksels hier te vinden.