Digitaal

Naast duizenden e-books en luisterboeken biedt de Bibliotheek Haarlemmermeer talloze andere digitale producten. Denk hierbij aan digitale informatiebronnen en gratis online cursussen. Je kunt online oefenen voor je theorie-examen voor je auto-, motor- of bromfietsrijbewijs. En naast boeken zijn er ook tijdschriften en kranten in digitale vorm!

E-books en luisterboeken


Nog even dat ene hoofdstuk uit die spannende thriller lezen, of thuis lekker op de bank voor het slapengaan.  Met e-books en luisterboeken van de Bibliotheek Haarlemmermeer heb je altijd je favoriete boeken binnen handbereik op je e-reader, tablet, smartphone of laptop.

Er zijn al meer dan 30.000 e-books en 3.500 luisterboeken beschikbaar! In de catalogus vind je alle materialen die te leen zijn. Zo is direct te zien in welke vorm een titel beschikbaar is.

Je vult je boekenplank hier.

Online cursussen

Een nieuwe taal leren, een cursus Photoshop volgen of Office 365 onder de knie krijgen? Als lid van de Bibliotheek Haarlemmermeer heb je vanaf nu toegang tot zo’n 160 gratis online cursussen op het gebied van bijvoorbeeld fotografie, taal, design, communicatie, management, gezondheid, productiviteit of digitale vaardigheden. De cursussen worden aangeboden door Soofos en GoodHabitz.

Leer en blijf je ontwikkelen!

TijdschriftenBieb

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan kun je nu gebruik maken van de nieuwe app de TijdschriftenBieb. In de app staan zestien tijdschriften die je gratis kunt lezen.

Denk aan: Margriet, Vrij Nederland, Viva, Happinez, Yoga Magazine en AutoWeek. Download de app ‘TijdschriftenBieb’ op je tablet of mobiel via de App Store (voor Apple-apparaten) of Google Play Store (voor Android-apparaten).

Veel leesplezier!

Apps

Het beheren van je abonnement gaat erg handig met de Bibliotheek Wise app. Ook hebben we een handige app van de online Bibliotheek waarin je gemakkelijk je e-books en luisterboeken kunt lezen.

Beide zijn gratis te downloaden.

Informatiebronnen

Nieuwsgierig naar buitenlandse bladen en tijdschriften? Informatie nodig voor je werkstuk? Je startpunt is hier, bij de online bieb.

Voor jeugd & jongeren

Ideaal als startpunt voor je spreekbeurt of je werkstuk. Of om theorie examens te oefenen. En natuurlijk zijn uittreksels hier te vinden.