Kinderboekenweek 2018 (WINACTIE!)

Tijdens de Kinderboekenweek hebben wij een paar geweldige acties op touw gezet. Zo kun je in ieder filiaal in Haarlemmermeer het ‘Mysteriespel’ spelen.
Op het Kinderboekenschrijvers feest kun je bijvoorbeeld  Tosca Menten (Dummie de Mummie) of Gideon Samson (Hoe word ik een superheld) in levende lijve ontmoeten.
Er is ook een winactie voor kaartjes voor dit feest!

 

Thema vriendschap

In de Kinderboekenweek 2018, die loopt van woensdag 3 oktober tot en met zondag 14 oktober, staat ‘Vriendschap’ centraal.  In kinderboeken kun je alle aspecten van vriendschap ontdekken. Zoals échte vriendschap, maar ook ruzie en pesten. Is die BFF wel een echte BFF? Wat doen echte bloedbroeders voor elkaar? Klassiekers zijn natuurlijk: Het zakmes van Sjoerd Kuyper, Niet thuis van Jacques Vriens of het uiterst geestige Joe Biljoen van David Walliams.

Meer infokinderboekenweek.nl

Cadeautjes in de bieb

Tijdens de Kinderboekenweek is het extra leuk om de bieb te bezoeken. Wij organiseren tal van activiteiten voor de jeugd en geven cadeautjes weg!Kom je in het weekend van 13 oktober een boek lenen, (of meerdere boeken, nog beter) dan krijg je van ons de speciale ‘Kinderboekenweek goodybag’! Met vriendschapsbandjes, een doe-boek en meer.

Geschenk & Prentenboek in de winkel

Tijdens de Kinderboekenweek zijn twee speciale uitgaven verkrijgbaar. Het Kinderboekenweekgeschenk wordt gratis door boekhandels weggegeven bij aankoop van ten minste €10 aan kinder- of jeugdboeken. Een speciale kleuteruitgave, het Prentenboek van de Kinderboekenweek is tijdens deze week voor een lagere prijs verkrijgbaar.

Kinderboekenfeest

De Kinderboekenweek wordt op de dinsdagavond voor de ‘week’ feestelijk geopend met een Kinderboekenbal. Op dit bal wordt jaarlijks de Gouden Griffel uitgereikt. In het Cultuurgebouw hebben wij ons eigen Kinderboekenschrijversfeest.

WINACTIE

Wil je kaartjes winnen voor dit feest inclusief de theatershow ‘Ya Maashi Mon!’ ga naar onze Facebook pagina en laat daar weten welke Dummie de Mummie je favoriet is.

Zie hieronder voor meer leuke activiteiten rondom de Kinderboekenweek.