Baby’s

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en het vertellen van verhaaltjes versterkt de band met je baby. Kinderen die als baby zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen!

Baby’s houden van boeken!
Om zo vroeg mogelijk te beginnen met lezen, krijg je van de Bibliotheek Haarlemmermeer het BoekStartkoffertje cadeau met daarin twee boekjes. Vanuit de gemeente ontvang je hiervoor een speciale waardebon als je baby ongeveer 3 maanden oud is. Neem de bon mee naar de Bibliotheek Haarlemmermeer, sluit een gratis lidmaatschap af voor baby’s tot 18 maanden en ontvang het gratis koffertje!

Babybieb – BoekStart-bijeenkomsten
Geef je kind het beste en begin al vroeg met voorlezen. Ontdek met je baby op schoot samen boekjes en vertel wat er te zien is. Niet alleen gezellig, maar ook heel goed voor de taalontwikkeling van je kind. Daar heeft je kind een leven lang profijt van.

Tijdens de bijeenkomsten in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale ontmoet je andere ouders met een baby. Er wordt voorgelezen en gezongen met de baby’s op schoot. Daarnaast kun je tips en ervaringen uitwisselen over boeken en voorlezen en het is ook nog eens heel gezellig.