Boeken

Op zoek naar een goed boek? Kom lezen bij de Bibliotheek Haarlemmermeer. Je vindt wat je zoekt en nog veel meer!

Kom kijken in een van onze vestigingen en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de collectie. Van romantische, spannende, waargebeurde, psychologische, informatieve, avontuurlijke, politieke, griezelige, sociale, sportieve, futuristische, literaire en culturele boeken tot aan boekjes voor de allerkleinsten, je vindt het er allemaal.

Natuurlijk vind je ook de laatste toptitels van bekende schrijvers in onze collectie!

Hoe vind ik die dan?
Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en te adviseren. Ook kun je gewoon vanuit je luie stoel zien wat er nieuw en aanwezig is, met behulp van de Bibliotheek Wise app. Via deze app zie je direct onze aanwinsten, zelfs per genre! Met een druk op de knop reserveer je je boek, zodat deze voor je opzij wordt gelegd.

In onze online catalogus blader je door de catalogus van heel Nederland. Zelfs als je het boek niet in een van onze eigen vestigingen kunt vinden, is de kans groot dat het boek wél beschikbaar is in een andere bibliotheek in Noord- of Zuid-Holland. Met een Compleet abonnement wordt het exemplaar gratis naar je vestiging gebracht! Ook zie je in een oogopslag of de titel als e-book beschikbaar is, een e-book is nooit uitgeleend.