Haarlemmermeer

In de trein nog even dat ene hoofdstuk uit die spannende thriller lezen of thuis op de bank of in bed, vlak voordat je gaat slapen. Met e-books van de Bibliotheek heb je altijd je favoriete boeken bij je. Of je nu leest op je e-reader, tablet, smartphone of pc/laptop. Wel zo handig. Het lezen van e-books van de Bibliotheek is makkelijk, betrouwbaar, legaal én vrij toegankelijk als je een abonnement hebt bij de Bibliotheek Haarlemmermeer.


Duizenden e-books via de Bibliotheek
In de e-book collectie van duizenden titels vind je interessante en actuele titels. Er zijn verschillende genres te ontdekken, zoals: misdaad, fantasy en poëzie. Ook voor kinderen en jongeren is er een collectie met veel nieuwe titels en oude klassiekers.

ebooks assortiment

E-books lenen
Bibliotheekleden kunnen gratis e-books lenen. Wil je e-books lenen maar ben je nog geen lid van de bibliotheek schrijf je dan nu in! Je hebt bij de Bibliotheek Haarlememmermeer al een abonnement vanaf €42,00 per jaar of €4,20 per jaar, waarmee je zowel fysieke als e-books kunt lenen. Kijk hier voor meer informatie over de abonnementen.

Hulp nodig?
Misschien vind je het antwoord bij de veelgestelde vragen. Je kunt ook langskomen bij één van onze vestigingen, we helpen je graag op weg met onze tips en uitleg.

In onderstaand filmpje legt Charlotte in een paar stappen uit hoe je e-books van de Bibliotheek leent en kunt lezen op je e-reader, tablet, smartphone of laptop.