27 juni 2019

ZomerleesBingo voor kinderen!

Met de ZomerleesBingo actie van de Bibliotheek Haarlemmermeer willen alle kinderen lekker lezen bij het strand, voor de tent of in de tuin! De actie loopt van 20 juli tot 31 augustus.

De Bingokaart kan opgehaald worden in de bibliotheekvestiging bij jou in de buurt en staat vol met leuke leesopdrachten. De Bingokaart vind je nu ook online. Als je alle verschillende leesopdrachten hebt gedaan en dus 15 kruisjes hebt gezet, dan verdien je een cadeautje!

In alle bibliotheekvestigingen kun je de volle Bingokaart inleveren. Zat er een geweldig mooi boek tussen? Die kun je op speciale ZomerLeesdisplay neerleggen, als tip voor een ander kind.

Ook komt er een speciaal scorebord in de Bibliotheek te staan, waarop je kind kan aangegeven hoeveel boeken hij of zij al gelezen heeft!