4 december 2020

Winterlezen: 3 maanden gratis Compleet maandabo!

Ben je nog geen lid van de Bibliotheek Haarlemmermeer? Word dan voor 31 januari 2021 lid en krijg de eerste 3 maanden gratis bij een Compleet Maandabonnement!

• Krijg de eerste 3 maanden (t.w.v. €19,50) gratis bij een Compleet Maandabonnement.
  • Leen per maand 25 boeken of kies uit een enorme schat aan e-books en luisterboeken.
  • Het abonnement is na de gratis periode opzegbaar.

Met dit abonnement kom je de winter wel door!

Niet alleen boeken

Dat de Bibliotheek naast de 200.000 boeken ook een enorm aanbod aan e-books en luisterboeken biedt, weten veel mensen niet. Je kunt putten uit maar liefst 30.000 e-books en 4.000 luisterboeken. Bekijk hier wat je allemaal krijgt met het Compleet maandabonnement.

Wandelen met een luisterboek

Met een luisterboek kun je genieten van verhalen, maar met je ogen dicht en op iedere plek. Heerlijk wandelen en werken aan je conditie dus deze winter, maar dan met mooie verhalen in je hoofd.

English

Natuurlijk vind je in de bieb ook allerlei tijdschriften en reisgidsen en is er een collectie Engelse boeken.

Gratis websites

Daarnaast kun je met een bieb-abonnement in digitale bronnen zoals de Consumentenbond, oefensites voor scholieren én je kunt je theorie-examen oefenen voor je auto- of scooter rijbewijs.

Beste manier om te ontspannen

Tijdens deze winterperiode hebben veel mensen wat meer tijd voor zichzelf en is er vaak weer ruimte voor een boek. Boeken zijn de de beste manier om écht te ontspannen. Onderzoekers ontdekten dat lezen je beter en sneller kan kalmeren dan andere middelen, zoals een kopje thee. De psychologen achter de studie geloven dat lezen zo ontspannend is omdat het onze geest dwingt te stoppen, en ons puur laat concentreren op de woorden.

Niet op vakantie, toch op reis

Het is vanzelfsprekend ook veel beter en gezonder dan al die uren op je telefoon. Nu velen van ons niet op reis gaan, kun je op deze relaxte manier toch een beetje ‘verdwijnen’ naar een andere wereld.

Besparen en duurzaam met de bieb

Een abonnement bij de Bibliotheek is vanzelfsprekend goedkoper dan boeken kopen. Maar wist je dat een gemiddeld lid jaarlijks 300 euro bespaart? Fanatieke boekenlezers die geen ruimte meer hebben in hun boekenkast kunnen bij de bieb lekker doorlezen. En hoe duurzaam is het wel niet, om een boek te delen met anderen?

Om iedereen in Haarlemmermeer aan het lezen te helpen, biedt de bieb een winter gratis lezen aan. Daarna betaal je via automatische incasso het bedrag van €6,50 per maand. (Als je gebruik maakt van deze actie wordt er éénmalig €0.05 via iDeal van de rekening afgeschreven voor de verwerking hiervan.)

Als je besluit om na drie maanden niet te blijven, is dat natuurlijk geen enkel probleem.