ok, prima!
nee, bedankt
7 juni 2018

Spannende Boeken Weken: nu in de bibliotheek!

Tijdens de Spannende Boeken Weken een cadeautje in de bieb!

De Spannende Boeken Weken, van 6 tot en met 24 juni,  staan dit jaar in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje thrillers.

Cadeautje in de winkel en bieb

Als je tijdens de Spannende Boeken Weken, meer dan € 12,50 euro aan boeken uitgeeft, krijg je het boek ‘Barst’ van Boris Dietrich cadeau.

Lees je nooit thrillers? Laat je deze weken eens verrassen tijdens de Spannende Boeken Weken en pak gewoon eens een spannend  boek mee uit de bieb.
Wie weet hoe goed het bevalt. En nog leuker, tijdens de Spannende Boeken Weken krijg je er een leuk zomers cadeautje bij. Snel naar de bibliotheek dus!

Gratis VakantieBieb-app

Voor nog meer leesplezier op je e-reader gaat de gratis VakantieBieb-app op 1 juli weer live, waarin tijdens de zomervakantie ook weer heel veel spannende verhalen te vinden zijn.