16 februari 2018

Onze bibliotheekcollectie is uitgebreid

Onze bibliotheekcollectie is uitgebreid! Vanaf nu kun je met je abonnement bij de Bibliotheek Haarlemmermeer niet meer alleen uit onze eigen collectie materialen reserveren, maar óók uit de collectie van maar liefst 26 andere bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland. Om deze uitbreiding mogelijk te maken is ook de online catalogus vernieuwd.

Als je een boek of ander materiaal opzoekt, dan kun je vanaf nu op de informatiepagina van een titel bij exemplaren in andere vestigingen ook de namen van andere bibliotheken in Noord- en Zuid-Holland tegenkomen. Je hoeft hier verder zelf géén keuze in te maken; als je een reservering voor een titel plaatst dan handelt het bibliotheeksysteem alles automatisch af.

Informatie over inloggen
Voor een aantal gebruikers hebben we de gebruikersnaam om in te loggen in Mijn Menu en de Bibliotheek Wise app moeten aanpassen. Dit betekent dat een aantal gebruikers een foutmelding krijgt bij het inloggen. Probeer in dat geval in te loggen door g_ voor je gebruikersnaam te zetten. Voorbeeld: log je normaal gesproken in met thijs12 dan log je nu in met g_thijs12. Je wachtwoord is ongewijzigd gebleven.

Als je eenmaal bent ingelogd, dan kun je jouw gebruikersnaam indien gewenst weer aanpassen naar je eigen keuze. Dit kunt je doen in MijnMenu > Mijn Gegevens.