10 oktober 2021

Ontdek de online Bibliotheek-app op 19 oktober en maak kans op een e-reader

De app van de online Bibliotheek is vernieuwd! In deze app kunnen gebruikers zowel e-books als luisterboeken zoeken, lenen én direct lezen. We helpen bibliotheekbezoekers, bestaande én nieuwe gebruikers graag om de online Bibliotheek en deze app te ontdekken. Daarom is er op dinsdag 19 oktober een speciale lees- en luisterspot opgesteld in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale. Kom langs en maak kans op een e-reader!

Lees- en luisterspot

De Koninklijke Bibliotheek reist in oktober het hele land door met de speciale lees- en luisterspot. Op 19 oktober staat deze opgesteld in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale. Kom langs om je wegwijs te laten maken en om je vragen te stellen. In de nieuwe app laten we je de collectie van duizenden e-books en digitale luisterboeken zien, waar je met je bibliotheekabonnement óók toegang toe hebt. Ook kunnen we je praktisch helpen: met het downloaden van de app, het registreren voor de online Bibliotheek en het downloaden van de (eerste) titels. Natuurlijk is er ook ruimte voor andere vragen over het digitale aanbod van de Bibliotheek, zoals de TijdschriftenBieb en de online cursussen.

Win een e-reader!

Kom langs bij de lees- en luisterspot op 19 oktober en beantwoord een aantal vragen over de online collectie. Uit alle goede antwoorden trekken we een winnaar die een gloednieuwe e-reader wint! De winnaar wordt bekend gemaakt op de website en social media kanalen van de Bibliotheek Haarlemmermeer.

Voor iedereen

Ook niet-leden zijn van harte welkom deze dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden die we als Bibliotheek bieden of heb je vragen over het afsluiten van een abonnement, dan helpen we graag.

Proberen?

Download alvast de online Bibliotheek-app op je telefoon of tablet.