24 maart 2020

Het Cultuurgebouw en het coronavirus – Update 24 maart

UPDATE 24 MAART
Naar aanleiding van de genomen landelijke maatregelen is besloten Het Cultuurgebouw en al haar dependances tot 1 juni te sluiten voor alle bezoekers/publiek/cursisten, etc.  In deze periode vinden geen activiteiten, voorstellingen, concerten, cursussen, etc. plaats en alle bibliotheken zijn gesloten. Hieronder een overzicht wat dit per instelling concreet betekent:

Pier K:
Pier K is tot 1 juni gesloten. Dit betekent dat alle cursussen, workshops, lessen en bijeenkomsten in alle vestigingen van Pier K niet door gaan. Ook Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep vertoont geen films.

Bibliotheek Haarlemmermeer:
Alle vestigingen van de Bibliotheek Haarlemmermeer zijn tot 1 juni gesloten.

Duycker:
Tot 1 juni zijn alle shows in Duycker gecanceld of worden verzet.

Duyckercafé:
Duyckercafé is tot 1 juni gesloten.

De Meerse/Het Oude Raadhuis:
Alle voorstellingen tot 1 juni in Het Oude Raadhuis, Kleine Zaal en Grote Zaal worden gecanceld of verzet.

Galerie De Meerse:
De galerie is tot 1 juni gesloten.

Podium voor Architectuur
Podium voor Architectuur is tot 1 juni gesloten.

Passage Het Cultuurgebouw
De passage van Het Cultuurgebouw is tot 1 juni gesloten.

Het Cultuurgebouw vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst. Wij verzoeken je vriendelijk om niet per telefoon of e-mail om meer informatie te vragen, je wordt zo snel mogelijk geïnformeerd over de status van shows, voorstellingen, evenementen, cursussen etc.

Meer informatie over het coronavirus:
RIVM
Gemeente Haarlemmermeer