20 september 2022

Haal je gratis boek 3PAK

Afgelopen week is de Boekenweek van Jongeren afgetrapt tijdens het gratis festival BoekTok Live in het Literatuurmuseum. Van vrijdag 16 t/m zondag 25 september hebben onze jongere leden hun ‘eigen’ Boekenweek. Jullie kunnen je eigen 3PAK bij de bieb ophalen, of je krijgt hem al via school.

Leescadeau
Geschenkboek 3PAK is in drie vormen beschikbaar: op papier bij de boekhandel en bibliotheek, als e-book via de online bibliotheek én (gratis met je CJP-pas) als luisterboek bij Storytel, ingesproken door Gershwin Bonevacia, Chinouk Thijssen en Daan Heerma van Voss zelf!

Lees meer op de website van Hebban

Winnaars Beste Boek voor Jongeren

Lily van Tom De Cock is winnaar van het Beste Boek voor Jongeren in de categorie Oorspronkelijk Nederlandstalig. Het meisje met de luidende stem van Abi Daré is de winnaar in de categorie Vertaald. De winnende boeken zijn gekozen door een jongerenjury. In totaal maakten tien boeken kans op de titel Beste Boek voor Jongeren.