18 augustus 2022

Gratis toegang tot de consumentenbond

Wist je dat je in de bibliotheek toegang hebt tot de databank van de Consumentenbond? Je vindt hier alle informatie over bijvoorbeeld een bepaald apparaat dat je wilt hebben en zo doe je weloverwogen je aankopen. Onlangs heeft de Consumentenbond ook onderzocht wat de beste e-ereader is. De e-readers zijn getest op schermkwaliteit, ondersteuning qua bestandsformaten, bediening, knoppen, leeservaring en overzichtelijkheid van het boekenoverzicht. Uiteraard is het ook belangrijk dat je bibliotheekboeken kunt downloaden op je e-reader.

Benieuwd naar de resultaten van deze test of wil je andere tests bekijken van de Consumentenbond? In alle vestigingen van de bibliotheek heb je gratis toegang, zonder in te hoeven loggen.