10 september 2019

Feestelijke aantallen bij de Bibliotheek

Uit cijfers van de Koninklijke Bibliotheek (KB) blijkt dat er bij de Bibliotheek Haarlemmermeer enorm veel e-books geleend worden. Ook heeft de zomeractie een groot aantal nieuwe bibliotheekleden opgeleverd.

Geleende e-books
Sinds de komst van de e-books in het aanbod van de Bibliotheek Haarlemmermeer hebben de leden al bijna 115.000 e-books geleend! Het gevarieerde en brede aanbod e-books kan geleend worden via de Online Bibliotheek. Bibliotheekleden kunnen een keuze maken uit ruim 25.000 e-books. Iedere maand wordt het aanbod vernieuwd met populaire titels, klassiekers en bijzondere uitgaven. Meer informatie over onze e-books vind je hier.

Nieuwe bibliotheekleden
Daarnaast heeft de zomeractie van de Bibliotheek Haarlemmermeer maar liefst 193 nieuwe leden opgeleverd! Al deze nieuwe leden kunnen nu ook gebruik maken van het enorme aanbod van de Bibliotheek.

Top 5 e-books

De Koninklijke Bibliotheek heeft een lijst gepubliceerd met de meest geleende e-booktitels voor volwassenen en jeugd van januari t/m juni 2019.

Volwassenen