28 april 2022

De ZomerStudiebieb komt terug

De ZomerStudiebieb is terug van maandag 18 juli tot en met vrijdag 29 juli 2022 in de bibliotheek in Hoofddorp aan het Raadhuisplein en in de bibliotheek in Floriande.

De ZomerStudiebieb is bedoeld voor leerlingen van groep 6 en groep 7 (na de zomer groep 7 en 8) om een opgelopen achterstand in te halen. Ook tweetalige leerlingen of leerlingen waar thuis geen Nederlands wordt gesproken, kunnen vaak extra ondersteuning goed gebruiken. Na de ZomerStudiebieb zijn kinderen klaar voor een goede start van het nieuwe schooljaar.

Leerlingen krijgen dagelijks in kleine groepjes anderhalf uur les van professionele docenten, waarbij rekening gehouden wordt met bijzondere hulpvragen zoals dyslexie of faalangst. De lessen worden op een speelse en ontspannen manier gegeven, waarbij ook buitenactiviteiten en leesplezier een rol spelen.

Aanmelden? Stuur een mail met je contactgegevens naar tineke.van.der.voort@debibliotheekhaarlemmermeer.nl. Je ontvangt vervolgens een inschrijfformulier.