1 februari 2021

Het is Poëzieweek!

Op donderdag 28 januari is de Poëzieweek voor de negende keer van start gegaan. De Poëzieweek duurt tot woensdag 3 februari en is een samenwerking tussen Nederlandse en Vlaamse dichters, literaire organisaties, scholen, bibliotheken, boekhandels en andere verenigingen. Het thema van dit jaar is ‘Samen’.

Gedichten delen
Tijdens de Poëzieweek delen we elke dag om 12.00 uur een gedicht op de Facebookpagina van de Bibliotheek Haarlemmermeer, uitgekozen door één van onze biebmedewerkers. Bekijk de gedichten op onze Facebookpagina.

Poëzie voor kinderen
Gedichten zijn ontzettend leuk voor kinderen: het is spelen met taal, soms grappig en soms gevoelig. Wij hebben de leukste boekjes voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze als e-book of luisterboek in de online Bibliotheek.

Klik hier voor meer boekentips voor kinderen.

Activiteiten
In het kader van de Poëzieweek organiseert de Bibliotheek Haarlemmermeer een aantal online activiteiten. Bekijk ze hieronder.