23 september 2019

De Bibliotheek Badhoevedorp gaat verhuizen!

Het is zover; de Bibliotheek Badhoevedorp gaat binnenkort verhuizen naar het Dorpshuis!

Zaterdag 26 oktober is de laatste dag dat de bibliotheek aan de Arendstraat 34 open is. Maandag 4 november zijn wij voor het eerst open in het Dorpshuis aan de Snelliuslaan 35. Bekijk hier de locatie op Google Maps.

LET OP! De bibliotheek is dus gesloten van maandag 28 oktober t/m zaterdag 2 november.

OPENINGSTIJDEN
De nieuwe openingstijden van de Bibliotheek Badhoevedorp in het Dorpshuis zijn als volgt:
Ma, Di: 09:00-17:00 en 19:00-21:00 uur
Wo, Do, Vr: 09:00-17:00 uur
Za: 10:00-17:00 uur
Zo: 11:00-17:00 uur
Er zal iedere werkdag tussen 13:00 en 17:00 uur, op de maandagochtend en op de gehele zaterdag bibliotheekpersoneel aanwezig zijn; de rest van de uren is de bibliotheek onbemand open.

INLEVEREN GELEENDE MATERIALEN
De bibliotheek is i.v.m. de verhuizing gesloten van maandag 28 oktober t/m zaterdag 2 november. In de periode van maandag 28 oktober t/m zaterdag 9 november berekenen wij geen extra telaatgeld. Ligt de inleverdatum van je geleende materialen in deze periode? Dan heb je t/m zaterdag 9 november om je materialen in te leveren zonder extra kosten.

PRINTTEGOED OPMAKEN VOOR 26 OKTOBER
In de nieuwe bibliotheek nemen wij een nieuw betaalstation en print-oplossing in gebruik. Dit betekent dat de huidige printbonnetjes daar niet meer gebruikt kunnen worden. Heb je nog een oud printbonnetje met saldo? Zorg er dan voor dat je het saldo uiterlijk zaterdag 26 oktober opmaakt.