8 maart 2018

Boekenweek 10 t/m 18 maart

Het thema van de 83ste Boekenweek, die van zaterdag 10 t/m zondag 18 maart 2018 plaatsvindt, is Natuur. Griet Op de Beeck schrijft het Boekenweekgeschenk, Jan Terlouw schrijft het Boekenweekessay 2018.

Cadeaus voor leden en niet-leden
Het Boekenweekmagazine is tijdens de Boekenweek weer gratis op te halen in de bibliotheekvestiging bij jou in de buurt. Daarnaast hebben we voor onze trouwe leden ook unieke literaire landkaarten om weg te geven. Op deze uitvouwbare kaart is ons land prachtig vormgegeven in literaire natuurfragmenten. Met toelichtingen en heerlijke wandelroutes. De literaire landkaarten zijn in beperkte oplage beschikbaar.

Op 16 maart Boekenruilmiddag in de Bibliotheek Badhoevedorp
Heb jij een paar boeken die het verdienen om nog een keer gelezen te worden? Ben jezelf toe aan een ‘nieuw’ boek? Kom dan naar de Boekenruilmiddag! Meer informatie.

Op 17 maart Opening tentoonstelling ‘Natuur’ in de Bibliotheek Zwanenburg
In de Boekenweek presenteren cursisten van Pier K hun zeefdrukken. Zij hebben deze werken gemaakt op basis van het Boekenweekthema ‘Natuur’. Tijdens de opening wordt er koffie en thee geserveerd. Meer informatie.