7 september 2020

Meer info over je bibliotheekbezoek (update 7 september)

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je ons op een veilige en prettige manier kunt bezoeken. In dit bericht lees je alles over je bezoek aan onze bibliotheek. Hou dit bericht regelmatig in de gaten voor updates!

OPENINGSTIJDEN BIBLIOTHEKEN
De Bibliotheek Haarlemmermeer is weer open op de reguliere openingsuren! Dat betekent dat de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale van maandag t/m vrijdag open is van 9 tot 20 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. De Bibliotheek Hoofddorp-Floriande en Bibliotheek Nieuw-Vennep zijn dan weer open op maandag, woensdag en vrijdag van 10 tot 20 uur en op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10 tot 17 uur. Tenslotte zijn de Bibliotheek Badhoevedorp en de Bibliotheek Zwanenburg van maandag t/m zaterdag open van 13 tot 17 uur.

WELKE SERVICES BIEDEN WIJ?
Je kunt uiteraard in de Bibliotheek terecht voor het lenen en terugbrengen van materialen. Ook is de Taalhuisbalie weer open in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale en Nieuw-Vennep en kun je weer gebruikmaken van onze leestafels en computer-, werk- en studeerplekken. Verder organiseren wij weer allerlei activiteiten en cursussen, ‘corona-proof’ uiteraard! Bekijk welke dat zijn in de activiteitenagenda.

RICHTLIJNEN VOOR JE BIBLIOTHEEKBEZOEK
Voor zowel jouw als onze veiligheid, vragen wij je om je bij het bezoek aan de Bibliotheek aan de volgende richtlijnen te houden:

• Volwassenen houden altijd 1,5 meter afstand van elkaar en van onze medewerkers.
  • Heb je gezondheidsklachten die kunnen wijzen op corona? Blijf dan thuis!
  • Wil je gebruik maken van een werk- of studieplek met of zonder computer? Meld je dan éérst bij een van onze medewerkers. Maximaal 1 persoon per werkplek, samen werken/studeren is helaas nog niet toegestaan.
  • Printen en kopiëren is ook weer mogelijk met inachtname van een aantal richtlijnen, informeer hierover ook eerst bij een van de bibliotheekmedewerkers.