Jeugdactiviteit

Nationale Voorleesdagen: Workshop Tovertekenen met Milja Praagman

gratis

Vind je tekenen ook zo leuk? Doe dan mee aan de Online Illustratieworkshop Tovertekenen. De workshop wordt gegeven door niemand minder dan illustratrice en schrijfster Milja Praagman! Milja is bekend van Nog 100 nachtjes slapen (meisje met de vlaggetjeslijn) en vele andere prachtige prentenboeken.

Nationale Voorleesdagen: Workshop Tovertekenen met Milja Praagman

Milja Praagman (Amsterdam, 1971) is bekend van diverse bekroonde boeken. Nog 100 nachtjes slapen, over het meisje Dorus dat vrolijk driehoekjes uit kleding knipt om er een vlaggenslinger van te maken, werd gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2013. In 2017 werd Omdat ik je zo graag zie bekroond met een Zilveren Penseel. Voor de Kinderboekenweek 2018 mocht zij het Prentenboek maken Kom erbij.

Online gaan jullie luisteren naar haar verhalen en leren jullie de techniek van het Tovertekenen. Het enige wat je nodig hebt is papier (A4), wat potloden en een goede dosis fantasie!

Deelname is gratis!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar aanmelden@debibliotheekhaarlemmermeer.nl o.v.v. tovertekenen. Na aanmelding ontvang je de link naar het voorlezen op Zoom. Er kunnen maximaal 25 kinderen meedoen, dus wees er snel bij!

Deze workshop is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder.