Jeugdvoorstelling

Verrukkelijke vuilnismannen

Ko & Lou, twee rasechte Utrechtse circusartiesten, brengen in deze theatervoorstelling een ode aan de ophaler van afval, zwerfvuil en rommel! De man die net zo belangrijk is als de dokter, de psychiater en de motorcoureur: De Vuilnisman.

Verrukkelijke vuilnismannen

Onder het motto ‘De vuilnisman die alles kan!’ presenteren Ko & Lou een cascade van vervaarlijke salto’s, de sterke man-op-man Acro-Kliko Truc en verbazen zij jou met hun vuilnismannensouplesse. Ze jongleren met vuilniszakken en “petflessen”, blikken, glas en rotte vis om zo het afval te scheiden. Onder het mom van ‘samen bouwen en veilig stapelen’ maken ze van en met het publiek een menselijke piramide. Tot Ko het niet meer ziet zitten en zich terugtrekt in zijn Kliko. De Kliko wordt doorboord met ontelbare bezems. Gooien Ko & Lou het bijltje er bij neer of zullen zij als De Nieuwe Vuilnisman laten herrijzen?

Deze theatervoorstelling is geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar en vindt plaats in de Podiumzaal van de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale. Reserveer je toegangskaarten a €5 per stuk via Het Cultuurgebouw