Workshop

Online workshop Vrolijk Besparen!

gratis

Op 8 april geeft Marieke Henselmans, dé bespaarexpert, een interactieve en praktische online workshop via Zoom. In deze tijden van crisis en economische malaise is het belangrijker dan ooit om goed met je geld om te gaan. Marieke Henselmans laat zien dat dat ook kan op een leuke en vrolijke manier.

Online workshop Vrolijk Besparen!

In deze workshop vol quizzen en praktische adviezen worden je vooroordelen onder de loep genomen. Marieke’s live workshops zijn altijd leuk en levendig, met veel interactie en gejoel. Kom gezellig meedoen, zet je camera aan en gaan!

De eerste 20 deelnemers krijgen gratis de Crisis(scheur)kalender 2021 thuisgestuurd. Met elke dag een nuttig weetje, een vrolijke oefening, een gouden bespaartip, een nieuw inzicht, een gratis oplossing, wijze woorden of een voordelig recept, alles passend bij de seizoenen. Ook verloten we onder de deelnemers het door Marieke geschreven boek ‘Crisis. Wat te doen? Van rood naar groen.’

Deelname is gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmelden@debibliotheekhaarlemmermeer.nl o.v.v. besparen. Je ontvangt dan de link naar de lezing op Zoom.


Over Marieke Henselmans
Marieke Henselmans is een veelgevraagde gast voor het geven van workshops en lezingen. Met haar informatie, creativiteit, en humor zorgt ze voor een zinvolle en bijzondere lezing.

Marieke publiceert al jaren over geldzaken en krijgt steeds een positieve pers. In vele recensies wordt zij geprezen om haar opgewekte schrijfstijl, verdieping in de onderwerpen, haar humor en het feit dat ze nooit aan het moraliseren slaat.

Twee seizoenen presenteerde zij samen met Peter van der Vorst het veelbekeken tv-programma Geen cent te makken (1,4 miljoen kijkers). Ook is er is veel aandacht voor haar boeken over de betaalbare uitvaart, waarbij de consument zoveel mogelijk zelf de regie pakt. In 2020 schreef zij een boek en kalender waarmee je financieel heelhuids door de coronacrisis kunt komen.