Workshop

Online Schrijfworkshop: Spanning en Personages

gratis
Workshop 3 van 3: Show, don’t tell

Iedereen kan schrijven! Ook als je nog nooit iets geschreven hebt, kun je nu heel eenvoudig de eerste stappen zetten via de online schrijfworkshops van de Bibliotheek Haarlemmermeer.

Online Schrijfworkshop: Spanning en Personages

Na de succesvolle eerste online schrijfworkshop ‘Creatief schrijven’ via ZOOM, gaan we verder met de online schrijfcursus ‘Spanning en Personages’. Deze gratis online cursus bestaat uit 3 workshops via ZOOM en wordt gegeven door schrijfster en schrijfcoach Iris Bouwman. In de verschillende workshops verbeter je jouw schrijfvaardigheden aan hand van leuke en inspirerende opdrachten. Indien je niet bekend bent met ZOOM is dit geen probleem, je krijgt een duidelijke instructie.

Elke workshop is anders van inhoud en opzet, waardoor ze ook apart te volgen zijn. Vanavond de laatste workshop in deze driedelige serie ‘Spanning & Personages’. 

Workshop 3 – 24 september 20:00-21:30 uur
Show, don’t tell
Deze term heb je misschien wel eens gehoord, maar wat is het precies, hoe pas je het toe en hoe maakt het je verhaal beter? En wat hebben je zintuigen hiermee te maken? Je ontdekt het tijdens de oefeningen van deze schrijfworkshop. Ook toe te passen wanneer je blogs of non-fictie (zoals een levensverhaal) schrijft.

Aanmelden
Stuur een mailtje met je naam o.v.v. ‘Online schrijfworkshop’ naar swaentje.van.sprundel@debibliotheekhaarlemmermeer.nl. Na aanmelding ontvang je van ons de link naar de ZOOM-meeting.