Moordspel – spannende online escape room (Uitverkocht)

gratis

Ons welbekende Moordspel gaat online! Doe mee met deze super spannende online escape room…

Uitverkocht! deze editie is helaas uitverkocht, maar je kunt je wel aanmelden voor de reserve lijst via aanmelden@debibliotheekhaarlemmermeer.nl o.v.v. moordspel

Moordspel – spannende online escape room (Uitverkocht)

Ondergrondse moord
Samen met een team van max. 6 personen zoeken jullie uit wat er nou precies is gebeurd. Wat was dat met die jonge man die zich ter aarde stortte, nadat hij de metro is uitgestormd.

Jullie bevinden je online op het plaats delict en zullen alles uit de kast moeten halen om hier achter te komen. Zijn jullie het team van detectives die het hoofd koel houden? Het team dat het mysterie het snelste weet op te lossen is de winnaar en wint een mooie prijs!

De Online Escaperoom duurt maximaal 75 min. Voor en na het online moordspel komen we allen via Zoom bijeen voor de instructie en uitreiking van de prijs. Je mag je opgeven per team (min. 4 en max. 6 personen) of individueel (tot 3 personen); je zal dan in een team worden geplaatst.

Let op: als team hoef je niet bij elkaar in de ruimte te zijn dus ieder teamlid kan met zijn eigen device in zijn eigen huis spelen. Teams kunnen met elkaar communiceren op de website van de Online Escaperoom, je hoeft daar niks extra’s voor te installeren.

Deelnemen? Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmelden@debibliotheekhaarlemmermeer.nl o.v.v. moordspel. Geef in je mail aan of je met een team speelt (van min. 4 pers en max. 6) inclusief namen, of dat je nog in een team wilt worden ingedeeld. Je ontvangt dan de Zoom-link voor het voor- en nagesprek.

Durf jij het aan?