Jeugdactiviteit

Online met Bob Popcorn en schrijfster Maranke Rinck

gratis

Kom op bezoek in de werkkamer van kinderboekenschrijfster Maranke Rinck. Ontdek hoe ze werkt, wat die sokken onder haar bureau doen en waarom ze wel vijftig opschrijfboekjes in haar kast heeft liggen. Ze gaat je ook wat laten zien van het boek dat ze NU aan het schrijven is (maar wat nog lang niet klaar is, help!).

Online met Bob Popcorn en schrijfster Maranke Rinck

Na het kijkje achter de schermen ga je met tips van Maranke, je eigen grappige Bob Popcorn verhaaltje maken. Daarmee maak je ook nog kans op een leuke prijs. En tot slot mag je alles vragen wat je nog wilt weten over Bob Popcorn.

Zorg je zelf voor de popcorn? Wat papier en stiften of potloden zijn ook handig om bij de hand te hebben. Dat wordt gezellig!

Aanmelden
Deze activiteit is voor 6 jaar en ouder en deelname is gratis! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar swaentje.van.sprundel@debibliotheekhaarlemmermeer.nl o.v.v. Bob Popcorn. Na aanmelding ontvang je de link naar de workshop op Zoom.

Maranke Rinck schrijft prentenboeken, voorleesverhalen en leesboeken voor kinderen in de onder- en middenbouw van het basisonderwijs. Samen met haar man, illustrator Martijn van der Linden, maakte ze veel prentenboeken. Sinds 2019 schrijft Maranke de populaire, grappige serie over een maiskorrel met driftbuien: Bob Popcorn, genomineerd voor de Prijs van de Nederlands Kinderjury en winnaar van het Apeldoorns Uiltje en Kinderboekwinkelprijs 2020.

http://www.bobpopcorn.nl/
www.marankerinck.nl