Jeugdactiviteit, Workshop

Mad Science Zomerkamp

In samenwerking met de Bibliotheek Haarlemmermeer organiseert Mad Science deze zomer de ‘EUREKA’ kampdagen voor kinderen van 7 t/m 11 jaar! Deze staan in het teken van uitvindingen en wat je nodig hebt om uitvinder te worden.

Mad Science Zomerkamp

Je leert hoe je kan overleven op een onbewoond eiland door samen voedsel en water te zoeken, schuilplaatsen te bouwen en bruggen aan te leggen. Daarnaast staat er een dag in het teken van de uitvinders Bell, Edison en Tesla, en vooral over hoe ze elkaar regelmatig in de haren vlogen over de elektrische uitvindingen van hun tijd.

Het worden weer waanzinnige dagprogramma’s, met veel experimenten en gezelligheid. Lekker veel doen staat voorop, want je leert het meest wanneer je plezier maakt en zelf ontdekkingen doet. We gaan volop aan de slag met wetenschap en techniek en natuurlijk gaan we ook naar buiten om te spelen en te experimenteren.

Kinderen kunnen gebracht worden vanaf 9:00 uur en kunnen worden opgehaald tot uiterlijk 16.00 uur. De kosten bedragen €190 voor vier dagen, inclusief labjas & keycord, en experimentjes voor thuis. Inschrijven kan op de website van Mad Science.

Tijdens het Zomerkamp zullen de Algemene RIVM richtlijn Veiligheidsrisico’s in acht worden genomen. Kijk op de website voor meer informatie: Let wel: i.v.m. de Coronacrisis is de doorgang van de kampen nog onder voorbehoud. Uiterlijk twee weken voor de start van het kamp hoor je of het kamp door gaat.