Literair concert – De keuze van schrijver Oliver Reps

gratis

Het vioolduo Von Altenstadt & De Jong presenteert in samenwerking met de acteur Sander Commandeur het literaire concert ‘De keuze van de schrijver Oliver Reps’. Teksten van Oliver Reps uit zijn bekroonde boek ‘De dag die nooit komt’ en teksten van diens favoriete auteurs Rob van Essen en Hanna Bervoets zullen worden voorgelezen en in een muzikaal kader gezet. Met muziek van o.a. Sergei Prokofiev, Elliot Smith en Luciano Berio.

Literair concert – De keuze van schrijver Oliver Reps

Tinta von Altenstadt en Tineke de Jong zijn twee ervaren violisten die naast het spelen van balletten en opera’s beiden een voorliefde hebben voor hedendaagse muziek en cross-over projecten. Hun doelstelling is om muziek naar de mensten toe te brengen in het publieke en sociale domein. In dit geval bieden ze een verrijkend en toegankelijk literair concert aan, waarbij de wereld van de schrijvers belicht wordt via tekst en muziek.

Sander Commandeur studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam, speelde in diverse theaterproducties en is nu werkzaam als communicatietrainer.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het NORMA Feniks fonds.
Foto’s gemaakt door:
Stephan Vanfleteren (foto Rob van Essen)

Anne Reinke   (foto Oliver Reps)
Prins de Vos   (foto Hanna Bervoets)

Graag vooraf aanmelden via aanmelden@debibliotheekhaarlemmermeer.nl.