Lezing

Lezing Langzamer Leven

Toe aan meer ontspanning, plezier en betekenis? Auteur Yvonne Mol neemt je graag mee naar een leven met minder haast in onze snelle wereld. Tijdens haar lezing laat ze zien hoe eenvoudig het is om te kiezen voor een langzamer leven. Een leven weg van hectiek en stress, waarin ruimte vrijkomt voor rust, vrijheid en richting.

Lezing Langzamer Leven

Lezing
Tijdens de lezing beantwoordt Yvonne onder andere de volgende vragen: Wat zijn de voordelen van langzamer leven? Wat is de kortste route naar een langzamer leven? Hoe herken je ballast? Hoe kom je er vanaf?

Haar boek ‘Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in’ stond begin dit jaar in het magazine ‘Zin’ in de schijnwerpers:

Over de auteur
Yvonne Mol (1975) is schrijver. Ze woont met haar gezin in het Brabantse Rijen. Stap voor stap vertraagde zij haar hectische bestaan tot een fijner en gezonder leven. Via haar blog (langzamer-leven.nl) voorziet zij haar lezers al enkele jaren van tips om minder te doen, anders te denken en daardoor meer te bereiken. Met het boek dat zij over dit onderwerp schreef, Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in, vertelt ze nu het complete verhaal.

Tickets kosten €3,- (inclusief drankje) en zijn hier te reserveren

De lezing vindt plaats in de Podiumzaal van de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale.
19:30-20:00 uur: inloop ivm placering
21:00-21:30 uur: uitloop en naborrel