Informatiebijeenkomst, Inloopspreekuur

JobTalk voor werkzoekenden van buitenlandse afkomst

gratis
Iedere derde donderdag van de maand

Wil je weten hoe je een goed CV maakt? Wil je weten waar je werk vindt? Wil je weten hoe je een goed gesprek voert om werk te vinden? Wil je werkgevers en mensen van uitzendbureaus ontmoeten? Kom dan naar JobTalk voor werkzoekenden van buitenlandse afkomst. Je moet al wel een beetje Nederlands kunnen spreken.

JobTalk voor werkzoekenden van buitenlandse afkomst

Ben je werkzoekend?
Kom dan naar JobTalk voor werkzoekenden van buitenlandse afkomst. Je kunt op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden ontmoeten, je kunt er netwerken en kennis en ervaringen delen. Er komt regelmatig een spreker, die vanuit zijn expertise of vanuit het bedrijfsleven zijn of haar kennis komt delen. Natuurlijk kun je ook een ander op weg helpen of zelf nieuwe ideeën op doen.

Je krijgt er handige tips over bijvoorbeeld netwerken, solliciteren via LinkedIn of het maken van een goed CV. Ook kun je luisteren naar ervaringen van andere deelnemers. Je leert vooral van elkaar, want als collega-werkzoekenden heb je allemaal je eigen ervaring en je sterke kanten. Het zijn inspirerende ochtenden die je bewust maken van jezelf en waar je geactiveerd wordt aan de hand van events in de regio met als doelstelling om een volgende stap te zetten in je loopbaan.

De deelname is gratis, evenals de koffie en thee. JobTalk voor anderstaligen is van 09:30 tot 11:30 uur in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale.