Informatie-bijeenkomst, Inloopspreekuur

JobTalk – de koffiepauze voor werkzoekenden

gratis
Iedere eerste dinsdag van de maand

Wanneer je op zoek bent naar (ander) werk, dan kun je daar soms wel wat hulp bij gebruiken. JobTalk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats.

De jobcoaches van InterviewMe beschikken over ruime kennis van de arbeidsmarkt en het sollicitatieproces. Heb je twijfels of je de juiste dingen zegt tijdens een sollicitatiegesprek? Wil je succesvoller solliciteren? Ben je aan het solliciteren en lukt het maar niet? Marielle Groot en haar collega komen langs om te vertellen over hoe je je gesprekstechnieken, je kwaliteiten en je zelfvertrouwen kunt vergroten.

JobTalk – de koffiepauze voor werkzoekenden

Ben je werkzoekende of aankomend ZZP-er?
Kom dan naar JobTalk, dé gratis koffiepauze voor werkzoekenden. Je kunt op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden ontmoeten, netwerken en kennis en ervaringen delen.

Er komt bijna altijd een spreker, die vanuit zijn expertise of vanuit het bedrijfsleven zijn of haar kennis komt delen.

Je krijgt er handige tips over bijvoorbeeld netwerken, solliciteren via LinkedIn of het maken van een goed cv. Ook kun je luisteren naar de positieve ervaring van de eerdere deelnemers. Je leert vooral van elkaar, want als collega-werkzoekenden heb je allemaal je eigen ervaring en je sterke kanten. Het belooft een leerzame ochtend te worden!

De deelname is gratis, evenals de koffie en thee. Iedere eerste dinsdag van de maand is er een JobTalk van 10:00 tot 12:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur) in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale.