Informatiebijeenkomst, Workshop

JobTalk met Vizier op Scherp

gratis

Wanneer je op zoek bent naar (ander) werk, dan kun je daar soms wel wat hulp bij gebruiken. JobTalk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Tijdens deze online workshop van Vizier op Scherp – bureau voor loopbaanbegeleiding – nemen we je mee naar je ideale (werk)leven.

JobTalk met Vizier op Scherp

Binnen het thema ‘in 8 stappen jouw ideale (werk)leven vinden’ staan loopbaancoaches Maaike & Twan ditmaal stil bij stap 3 en 4.

Stap 3 Compleet: wat zijn jouw belangrijkste werk waarden? Wie ben jij in jouw gewenste werksituatie? En wie ben jij nog meer?

Stap 4 Uitblinken: wat zijn jouw grootste talenten? Waar ben jij nou echt goed in? En wat is jouw absolute kerntalent?

De workshop is een vervolg op de workshop uit december. EN… je kunt hem prima volgen als je er de eerste keer niet bij bent geweest. Wil je het nieuwe jaar goed beginnen? Een volgende stap zetten richting jouw ideale (werk)leven? Met gelijkgestemden? Schrijf je nu in door een email te sturen naar jobtalk@debibliotheekhaarlemmermeer.nl. Vermeld in de mail je naam en e-mailadres. Je ontvangt dan t.z.t. de ZOOM-link.

Over JobTalk
JobTalk is dé inspiratieplek voor werkzoekenden. Je kunt op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden ontmoeten, je kunt er netwerken en kennis en ervaringen delen. Er komt regelmatig een spreker, die vanuit zijn expertise of vanuit het bedrijfsleven zijn of haar kennis komt delen. Natuurlijk kun je ook een ander op weg helpen of zelf nieuwe ideeën op doen.

Je krijgt er handige tips over bijvoorbeeld netwerken, solliciteren via LinkedIn of het maken van een goed CV. Ook kun je luisteren naar ervaringen van andere deelnemers. Je leert vooral van elkaar, want als collega-werkzoekenden heb je allemaal je eigen ervaring en je sterke kanten. Het zijn inspirerende ochtenden die je bewust maken van jezelf en waar je geactiveerd wordt aan de hand van events in de regio met als doelstelling om een volgende stap te zetten in je loopbaan.