Informatiebijeenkomst, Inloopspreekuur

JobTalk – de inspiratieplek voor werkzoekenden

gratis
Iedere eerste dinsdag van de maand

Wanneer je op zoek bent naar (ander) werk, dan kun je daar soms wel wat hulp bij gebruiken. JobTalk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats.

JobTalk – de inspiratieplek voor werkzoekenden

Ben je werkzoekende?
Kom dan naar JobTalk, dé inspiratieplek voor werkzoekenden. Je kunt op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden ontmoeten, je kunt er netwerken en kennis en ervaringen delen. Er komt regelmatig een spreker, die vanuit zijn expertise of vanuit het bedrijfsleven zijn of haar kennis komt delen. Natuurlijk kun je ook een ander op weg helpen of zelf nieuwe ideeën op doen.

Je krijgt er handige tips over bijvoorbeeld netwerken, solliciteren via LinkedIn of het maken van een goed CV. Ook kun je luisteren naar ervaringen van andere deelnemers. Je leert vooral van elkaar, want als collega-werkzoekenden heb je allemaal je eigen ervaring en je sterke kanten.

Het zijn inspirerende ochtenden die je bewust maken van jezelf en waar je geactiveerd wordt aan de hand van events in de regio met als doelstelling om een volgende stap te zetten in je loopbaan.

De deelname is gratis, evenals de koffie en thee. JobTalk is van 10:00 tot 12:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur) in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale.