Informatiebijeenkomst

JobTalk – Solliciteren

gratis
Workshop 3 van 3: Solliciteren

Ben je op zoek naar werk? Wil je erachter komen wat je leuk vindt en goed kunt? Wil je hulp bij het solliciteren? Wil je andere werkzoekenden ontmoeten? Kom naar de drie workshops van JobTalk!

JobTalk – Solliciteren

WerkBieb en JobOn organiseren drie bijeenkomsten in september, oktober en november 2020. Je gaat actief met elkaar aan de slag en je deelt ervaringen.

Vandaag is de de 3e en laatste bijeenkomst uit de reeks en we gaan het hebben over solliciteren.

Tijdens deze bijeenkomst ga je achterhalen wat je sterke punten en kernvaardigheden zijn, ga je je werkervaring concreet beschrijven in een cv en krijg je concrete handvatten om een goed cv op te stellen, waarmee je direct of thuis verder mee aan de slag gaat. Plenair en in kleine groepjes deel je je ervaringen en doorloop je je cv.

Er is plek voor maximaal 12 personen, dus reserveer snel je plek. Dit kan door een e-mail te sturen naar leonie.schuitemaker@debibliotheekhaarlemmermeer.nl. Deelname is gratis! We hanteren bij al onze bijeenkomsten de veilige Corona-regels.

WerkBieb is het laagdrempelige centrum in de Bibliotheek Haarlemmermeer voor werkzoekenden en werkgevers. JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden.