Informatiebijeenkomst

JobTalk – Persoonlijke ontwikkeling

gratis
Workshop 2 van 3: Persoonlijke ontwikkeling

Ben je op zoek naar werk? Wil je erachter komen wat je leuk vindt en goed kunt? Wil je hulp bij het solliciteren? Wil je andere werkzoekenden ontmoeten? Kom naar de drie workshops van JobTalk!

JobTalk – Persoonlijke ontwikkeling

WerkBieb en JobOn organiseren drie bijeenkomsten in september, oktober en november 2020. Je gaat actief met elkaar aan de slag en je deelt ervaringen. Vandaag is de tweede bijeenkomst uit de reeks en we gaan het hebben over Persoonlijke Ontwikkeling.

Tijdens deze bijeenkomst kun je voor de workshop kiezen die het beste bij jouw leerdoelen past.

Wil je inzicht in jezelf? Of wil je inzicht in wat je belangrijk vindt en wat jouw kerncompetenties zijn? Daarnaast kun je onderzoeken welke belemmeringen je ervaart in je loopbaan.

In een klein groepje doorloop je een aantal oefeningen. Je leert jezelf en elkaar beter kennen.

3e bijeenkomst – Di. 3 november 2020 – 10:00-12:00 uur
Onderwerp: Solliciteren

Er is steeds plek voor maximaal 12 personen, dus reserveer snel je plek. Dit kan door een e-mail te sturen naar leonie.schuitemaker@debibliotheekhaarlemmermeer.nl en aan te geven voor welke workshop(s) je wilt inschrijven. Deelname is gratis!

We hanteren bij al onze bijeenkomsten de veilige Corona-regels.

WerkBieb is het laagdrempelige centrum in de Bibliotheek Haarlemmermeer voor werkzoekenden en werkgevers. JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden.