Haarlemmermeer

Van 25 juni 2017 12:00 tot 25 juni 2017 17:00 Bewaar de kalender

Bibliotheek Hoofddorp-Centrale Raadhuisplein 7, 2132 TZ Hoofddorp, Nederland

Categorieën: Activiteiten

Het Groene Loper Festival is een jaarlijks terugkerend event op het Raadhuisplein in Hoofddorp! De Bibliotheek Haarlemmermeer staat er met ‘Plant je woord en ontvang een gedicht’ en de Open Kledingruil van Little Green Dress.

Het festival staat voor duurzaam, eerlijk, lokaal, milieuvriendelijk, eigentijds, puur, leuk en lekker consumeren. Je kunt duurzame producten en diensten zien, proeven, ruiken, voelen, proberen, ervaren, geïnspireerd raken én genieten van verrassende optredens. Twee dichters: Simon Mulder en Michiel Van Opstal schrijven tussen 13:30–15:30 uur een gedicht voor jou. Plant jouw woord en ontvang een gedicht op gerecycled papier. Ook dragen zij de gedichten voor op het podium. Een persoonlijk cadeautje tijdens het Groene Loper Festival. Waar je tussen 13:00–17:00 uur jouw kleding kunt ruilen. Je neemt maximaal 10 kledingstukken mee, deze lever je in en voor elk ingeleverd item mag je een nieuw kledingstuk uitzoeken. Zo bespaar je geld, vernieuw je je garderobe, ben je duurzaam bezig én maak je ook nog eens een ander blij met jouw kleding. Kledingstukken die na deze middag overblijven doneren wij aan het goede doel! Ook mooie tassen, kettingen, schoenen of andere accessoires mogen worden geruild, maar ondergoed, panty’s en sokken mogen in je kast blijven. Oh, en neem wel alleen schoon gewassen spullen mee die nog in goede staat zijn!

Waar & wanneer

Zondag 25 juni 2017 | 12:00 – 17:00 uur | Raadhuisplein, Hoofddorp | Gratis