Cursus

EVA lesgroep voor vrouwen

gratis
Iedere week op woensdag

De EVA lesgroep is een nieuwe, gratis en toegankelijke lesgroep speciaal voor vrouwen die willen werken aan hun persoonlijke vaardigheden. Ook voor vrouwen die willen weten hoe je vrijwilligerswerk of betaald werk kunt vinden én de Nederlandse taal willen leren. (Vanaf taalniveau A1/A2) Vanaf september 2019 starten er weer nieuwe EVA-lesgroepen, hou onze website in de gaten voor de exacte data.

EVA lesgroep voor vrouwen

De EVA lesgroep voor vrouwen staat voor: Eductaie voor Vrouwen met Ambitie, en is onderdeel van het Taalhuis en vindt iedere dinsdag of woensdagochtend van 10:00-12:00 uur plaats in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale. Je werkt 15 lessen achter elkaar, één uur aan je persoonlijke vaardigheden en één uur oefen je de Nederlandse taal. Je krijgt les van een docent en ondersteuning van taalvrijwilligers.

Aanmelden
Vanaf september 2019 starten er weer nieuwe EVA-lesgroepen, hou onze website in de gaten voor de exacte data.

De eerste drie lessen kun je nog gewoon instromen. Mocht je vragen hebben of jezelf (of andere vrouwen) alvast willen opgeven, stuur een e-mail naar leonie.schuitemaker@debibliotheekhaarlemmermeer.nl of bel met 06-45256477.

More information in English?
Call 06-45256477 or mail us at leonie.schuitemaker@debibliotheekhaarlemmermeer.nl