Cursus

Cursus Klik & Tik – Vind je weg op het internet Badhoevedorp

gratis

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Wij bieden ondersteuning met de cursus Klik & Tik!

Cursus Klik & Tik – Vind je weg op het internet Badhoevedorp

Deze cursus helpt je om beter gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden van de computer. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, e-mails te versturen en hoe je bestanden kunt downloaden. Er wordt gewerkt in een online oefenomgeving, waardoor je de cursus in je eigen tempo kunt volgen.

De cursus bestaat uit een serie van vijf lessen die op maandagochtend van 09:00 tot 10:30 uur in de Bibliotheek Badhoevedorp gegeven wordt. De cursus start op maandag 19 september.

Lesdagen: 19 en 26 september, 3, 10 en 17 oktober

Aan het volgen van de cursus zijn géén kosten verbonden. Wel is het aan te raden het cursusboek aan te schaffen, de kosten hiervan bedragen €10,70.

Inschrijven

Bel 020-6593409 om je aan te melden,  stuur een mail naar klantenserviceBHD@debibliotheekhaarlemmermeer.nl of kom even langs in de bibliotheek.