Jeugdactiviteit

BoekStart Babyochtend (0-2,5 jaar)

gratis

Op zaterdag 29 oktober zetten we baby’s in het zonnetje in de bibliotheek! Er is van alles te zien en te doen voor de allerkleinsten; lezen, spelen, muziek maken en krassen! De BoekStart Babyochtend is geschikt voor kindjes van 0 tot 2,5 jaar oud.

BoekStart Babyochtend (0-2,5 jaar)

Wat is er te doen?

Baby chillzone
In onze chillzone kunnen baby’s heerlijk tot rust komen met sabbelboekjes, bellen uit de bellenblaasmachine en fijne muziekjes.

Tentenpret
We hebben verschillende speeltentjes in de bibliotheek staan! Hier kan je kindje een boekje lezen, of spelen met knuffelvriendjes uit zijn of haar favoriete prentenboeken. Ontdek ook sensomotorisch speelgoed.

Kleuren en krassen
Kan jouw kindje geweldig kleuren/krassen? Voor alle creatieve baby’s hebben we een kleur- en krashoekje, waar ze de mooiste kunstwerkjes kunnen maken.

Muziek op schoot
10.15 – 10.45 en 11.00 tot 11.30
Muziek op schoot. Je kan hier samen met je kindje aan meedoen. We gaan nieuwe liedjes leren, zingen en muziek maken. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Meet & greet met Gonnie
12.00-12.30 uur
Ken je Gonnie, dat gansje met de rode laarsjes? Zij komt op bezoek! Samen met Gonnie kan je een mooie kleurplaat inkleuren van Gonnie en Gijsje. Natuurlijk mag je Gonnie ook een dikke knuffel geven.

Verder: 

– Je kindje gratis lid maken van de Bibliotheek en krijg een BoekStartkoffertje cadeau.

– Kolf/voedingsruimte beschikbaar


De Boekstart Babyochtend is gratis. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.