Jeugdactiviteit

Boekenbingo Zomerlees-actie voor de jeugd

Leuk om te doen tijdens de zomervakantie: de Boekenbingo! Hierin vind je opdrachten als ‘geef een bieb-boek cadeau’, of ‘lees liggend in het gras’. Met dit jaar leuke prijzen en in de vorm van een handige boekenlegger die kan meeverhuizen, van boek naar boek. Haal de bingokaart op in de bieb, en doe zoveel mogelijk lees-uitdagingen. Deel ze ook vooral via social!

Boekenbingo Zomerlees-actie voor de jeugd

Even naar de bieb

Haal vanaf nu je boekenlegger in jouw bieb. Het handige hiervan is natuurlijk dat je hem kan meeverhuizen van zomerboek naar zomerboek! En je ging toch al naar de bieb om even een heerlijke stapel leesvoer te halen voor de vakantieperiode, toch?

Bingo!

Doe deze zomer zoveel mogelijk opdrachten van de Bingo- kaart. Je hoeft geen rijtje van 4 te maken, of ze allemaal af te vinken. Maar dat mag natuurlijk wel! Het maakt ons niet uit, wij vinden het allang leuk dat je leest, en meedoet.

Tombola, prijzen!

Lever hem weer in bij de bieb vóór 31 augustus. Daarna zullen we leuke prijsjes gaan uitdelen via een tombola. Deelde je een leuke opdracht via social? Meer kans! #bingoboekenlegger

Deze actie geldt alleen voor klanten van de Bibliotheek Haarlemmermeer.